(1 customer review)

Botticelli 1486

205.00 

К-ть сторінок: 80 нелінованих (16 перфорованих)

Колір сторінок: кремовий

Щільність сторінок: 90 г/м²

Обкладинка: 350 г/м², захисне матове покриття

У комплекті вкладиш (клітка і лінія)

Out of Stock

Out of stock

SKU: bot-1486 Category:

Description

Скетчбук Manuscript «Botticelli 1486 Plus» з серії «Tenderness»

Перші серійні скетчбуки з відкритою палітуркою. На обкладинці зображена картина «Народження Венери» відомого італійського митця Сандро Боттічеллі.

Мало хто знає, що Сандро Боттічеллі це псевдонім. Справжнє ім’я художника Алессандро ді Маріано ді Ванні Філіпепі, на прізвисько «Бочонок» (саме так перекладається з італійської Боттічеллі). Сандро отримав «у спадок» від свого старшого брата, який був чоловіком дуже великих розмірів. Він був жителем процвітаючої Флоренції, яка підтримувала мистецтво. Сандро з 17 років починає займатися образотворчим мистецтвом. Закінчивши навчання у таких майстрів як Філіппо Ліппі і Андреа Верроккіо (вчитель самого Леонардо да Вінчі) він відкриває свою власну майстерню в 1470 році. Саме отримання незалежності пов’язують з набуттям художника свого фірмового стилю.

Швидко здобувши славу талановитого творця Сандро багато років виконує незліченні замовлення, з кожною роботою розвиваючи свої навички і техніку. Одним з найбільших показників отриманих навичок стає картина «Народження Венери», написана ним близько 1486 року. Сюжет картини показує міф народження Венери, де оголена богиня пливе до берега на раковині морського гребінця, а Зефір (західний вітер) підганяє її все ближче до берега.

Кремові неліновані сторінки відмінно підійдуть для лайнерів, олівців і ручок. Скетчбуки ідеально розгортаються на 180 градусів і не закриваються самостійно завдяки відкритій палітурці. Якісна прошивка і проклейка дозволяють витримувати навіть екстремальні навантаження, а захисне покриття обкладинки подовжить термін придатності вашого скетчбука. У комплекті лінований вкладиш в клітинку і лінію для зручності написання, побудови графіків, таблиць, точних моделей і т.д.

Скетчбуки Manuscript служать як прекрасним робочим інструментом для художників, дизайнерів, програмістів, менеджерів, так і модним аксесуаром, здатним надихнути на творчі подвиги.

Розвивайте свої навички разом з Manuscript!

Additional information

Weight165 g
Dimensions14.8 × 21 × 1 cm
Формат

A5

Кол-во страниц

80

Цвет бумаги

Кремовий

Плотность бумаги (г/м2)

90

Перфорация страниц

16 в кінці

Бренд

Manuscript

Производитель

Ukraine

1 review for Botticelli 1486

  1. RU

    Коростій Олег (verified owner)

    Дуже задоволений товаром, швидко опрацювали і відправили замовлення.

Показати тільки відгуки UA (0)

Залишити відгук

Your email address will not be published. Required fields are marked *